İSTANBUL / SULTANGAZİ - Mimar Sinan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı  birinci ara tatilden sonra yapılan ilk Bayrak Törenimize Sultangazi Belediye Başkanı Sayın ABDURRAHMAN DURSUN katıldı ve Okul Müdürümüz Pınar BAKIR'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

May

Öğrencilerimiz Türk Edebiyatının Diriliş şairi Sezai Karakoç'un şiirlerinden bir seçki yaptılar  ve arkadaşlarına sundular

May

Öğrencilerimiz boş vakitlerini satranç oynayarak degerlendiriyorlar

May

Öğrencilerimiz İstanbul 'un tarihi ve sembol camiilerini ziyaret ettiler.

May

İftarda Sofranızdayız etkinliği kapsamında yemek dağıtımı gerçekleştirdik

Nis

"Bireyden Topluma Yiten Değerlerin Kazanılması kapsamında" projemiz kapsamında değerler panosu hazırladık

Nis

" Bireyden Topluma Yiten Değerlerin Kazanılması kapsamında " projemiz kapsamında sokak hayvanları için geri dönüştürülebilir malzemelerden hazırladığımız barınak,  mama ve su kaplarımız.Mama ve su kaplarını hazırladıktan sonra" 4 nisan dünya sokak hayvanları günü " dolayısıyla birlikte sokak hayvanlarını besledik

Mrt

Öğrencilerimiz hem eserleriyle hem de yaşamlarıyla örnek olmuş şairlerimizi tanıyıp şiirlerinden okudular. Beyitler ezberleyip yorumladılar.

Mrt

Bugün öğrencilerimiz tarihe altın harflerle "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" sözünü yazdığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi 'nin 107. yıl dönümü anısına hazırlandıkları  programı gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz hatimlerinin duasını Çilem DUYAR Hoca'mızın eşliğiyle yaptılar.

Kur'an Kerim tilâveti ve Meal-i Şerif ile başlayan programda, Hey 15'li  türküsünün hazin hikayesinin gösterimini şiirlerin okunması ve ardından oratoryo gösterisi izledi. Programa emek veren tüm öğrencilerimize ve programı düzenleyen öğretmenimiz Ayşen SEZGİN KILIÇ'a teşekkür ederiz.

Şbt

"Doğayı Koruyoruz Kütüphanemizi Kuruyoruz" projemiz kapsamında okulumuza ulaşan geri dönüşüm kitap ve defterlerinden elde edilen gelirlerin tamamı ile kütüphanemize kitap aldık.

Projemize destek veren başta kıymetli öğrencilerimiz olmak üzere velilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kıymetli öğrencilerimiz kitaplarınız okunmayı bekliyor.

Ock

Melike Kapıkıran, Dilay Doğan, Belkız Yangın, Zeynep Çakmak, Elif Sayıcı, Şerife Kübra Kaya, Esra Karamanlı,Betül Boz, Sonay Farımaz,Firdevs Poyraz, Ayşen Sezgin Kılıç, Hamide Aydoğdu, Sibel Kaya,Naciye Çelikkaya hocalarımız kendi öğrenci gruplarıyla birinci dönem boyunca okuma etkinliği gerçekleştirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ock