İSTANBUL / SULTANGAZİ - Mimar Sinan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

-Okulumuzda Yıl Sonu Şenliği-

Belediye Başkan Yardımcısı Abuzer Korkmaz,

Sultangazi İlçe Şube Müdürü Ahmet Duman’ın katılımlarıyla sergi açılışı yapıldı. Hafızlık öğrencilerini de ziyaret eden konuklarımız daha sonra okul ilahi grubumuzun konserine eşlik ettiler.

E-twinning projesi,

Harezmi projesi ve

yıl içinde yapılan çalışmaların sergilendiği yıl sonu şenliğinde

sınıflar arası spor müsabakaları da yapıldı.

May

Bugün 12. Sınıf öğrencilerimizle Gelişim Üniversitesini gezdik. Öğrencilerimiz merak ettikleri bölümler hakkında üniversite personelleri tarafından bilgilendirildi. İnşallah gezip gördükleri bu bölümlerden birine yerleşecekler ve okulumuzu layıkıyla temsil edecekler. Geziye rehberlik eden Abdurrahim Tekiner, Hasan Hüseyin Belek ve Dündar Abasız hocalarımiza teşekkür ediyoruz.

May

Bilişim Öğretmenimiz Caner Canlı tarafından öğrencilerimize “Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması” konulu seminer verildi

Öğrencilerimizle doğa gezisi düzenlendi

May

İmam Hatip Okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı "Dünden Bugüne İmam Hatip Okulları" belgeselini izledik.

May

Meslek dersleri öğretmenlerimiz tarafından planlanan haftanın ayet ve hadisi panolarımızda yerini aldı. Emek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Mezunlarımıza Sultangazi Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman DURSUN ve İlçe  Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın  Necati TEKBAŞ ile birlikte elveda diyerek güzel bir geleceğe ve güzel yarınlara uğurladık. Mezunlarımızın yolu, bahtı açık ve makamları âli olsun.

May

Tüm sınıf  kademelerinde  ikinci veli toplantımızı yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Tüm velilerimize teşekkür ederiz.

7 Mayıs Pazar günü veli toplantımız gerçekleşecektir

Nis

Okulumuzda Ramazan Ayı boyunca öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte iftar etkinliklerinde bir araya geldi.